Rabu, 20 Juni 2018

Wat u moet weten bij de behandeling van acne met laserlicht

https://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-bandung/smart-detox-di-pacet/

Wat u moet weten bij de behandeling van acne met laserlicht

 

Samen met de ontwikkeling van de wereld van technologie in de schoonheidsindustrie, nu veel nieuwe methoden bij het oplossen van huidproblemen, een van hen acne. Het overwinnen van acne kan worden gedaan met een moderner proces, namelijk door gebruik te maken van geavanceerde hulpmiddelen zoals laserlicht of een hulpmiddel dat licht omzet in warmte-energie die de groei van acne uitzet. Methode als deze volgens Dr. Ika Ayu Windynari SpKK kan zo lang worden gedaan als onder toezicht van een dermatoloog. Maar dat moet bekend zijn, het resultaat kan niet worden verkregen door Instant.Acne verwijdering. Dit proces neemt je volledig verloren. In tegenstelling tot gewone gezichtsbehandelingen die meteen acne uitgeperst hebben. Als dit niet het geval is, worden maximaal zes nieuwe behandelingsresultaten waargenomen, dus wees geduldig. Het succes van ongeveer 90 procent, zei hij toen hij sprak met Wolipop, dinsdag (13/10/2015).

 

Dr. Fitria Amalia Umar, SpKK, M.Kes zei dat acnebehandeling met laserlicht of een hete lichttechniek meestal slechts die tijd is. Het doel is om ontsteking of zwelling veroorzaakt door bacteriën in de acne te verlichten. Maar later na de behandeling groeit acne weer, maar kan nog steeds niet worden voorkomen. Als de laser acne moet genezen die nog steeds ontstoken is. Dus moet worden afgewogen tegen andere behandelingen voor acne kan worden verloren, zei dr. Fitria, onlangs ontvangen in Grand Indonesia, Centraal Jakarta.

 

Lees ook: 50 Inspirations of Modern Batik

Artsen die aan het repeteren zijn in RS Siloam TB. Simatupang die mening als het gezicht acne is, niet genoeg om de behandeling alleen met moderne hulpmiddelen te doen. Er zouden andere maatregelen moeten zijn, zoals het nemen van medicijnen die de reactie van acne-onderdrukking kunnen onderdrukken. Zelfs als de acne nog steeds ontstoken is, is het beter om de ontsteking eerst te verminderen door anti-infectieuze geneesmiddelen te nemen. Het belangrijkste is dat de gezichtshygiëne moet worden gehandhaafd door het gebruik van anti-septische gezichtsreinigingszeep specifiek voor acne. Acne kan ook keratolitikzeep bevatten om dode huidcellen te verwijderen en snel acne te laten rijpen. Kan ook peeling doen om de acne meer droog te maken. In wezen concludeerde hij, medicijnen slikend die talgklierwerk onderdrukken voor verminderde olieproductie. (int / eny)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar